Złap wrapa na lunch

Dziś będzie przepis, który można wykorzystać zarówno jako danie obiadowe, przekąskę po treningu czy też posiłek do lunchboxa. Wrap bezglutenowy, oto moja propozycja 🙂

Sposób przygotowania:

Ugotować komosę ryżową. W międzyczasie pokroić w kostkę ugotowanego buraka, marchew zetrzeć na tarce, a kapustę pokroić w paski. Następnie wymieszać w misce pokrojone warzywa z ugotowaną komosą.
Przygotować sos w szklance, mieszając wszystkie składniki. Następnie polać nim przygotowaną wcześniej w misce mieszankę. Dodać pestki ze słonecznika.

W tortilli ułożyć liście szpinaku, a następnie dodać mieszakę w miski. Zawinąć całość i gotowe.

Komentarze 10 komentarzy

Dołącz do dyskusji…

Komentarz jest wymagany

Podpis jest wymagany

są dostepne w sklepie internetowym, zwrócić uwage nalezy na skład, ktory ze zdrową żywnościa nie ma nic wspolnego, szkoda rowniez ze moj komentarz na ten temat nie został dodany, moderator czuwa, pozdrawiam, fanka zdrowego żywnienia i mimo wszystko Pani Anny równiez.

Czy ktoś się orientuje ile kalorii może zawierać taki wrap?

Aniu czy jest szansa ze będą duże wersje batonów a nie takie małe?:(

sa dostępne w sprzedaży internetowej, zwrócić nalezy uwagę na skaład, który ze zdrową żywnością, którą Pani Ania tak promuje, nie ma nic wspólnego. Szkoda rowniez, ze mój komentarz nie został dodany, moderator czuwa 🙂 pozdrawiam serdecznie. Mimo wszystko fanka zdrowego żywienia i Pani Anny również.

Super przepis. Ja jestem za tym aby było tak jak w przepisie pani Ani. Czyli bez mięsa. Gdyż wiadomo mięso to agresja. Czasami nawet niekontrolowana.

Wyglada super ?Ale czy można dodać jakieś mięsko ? Pierś z Kurczaka czy indyka ?