Zupa z awokado i pomidorów

O właściwościach awokado pisałam już wielokrotnie np. TUTAJ. Uwielbiam komponować posiłki z jego udziałem i dzielić z Wami kolejnymi przepisami. Dzisiaj zapraszam na pyszną i pożywną zupę z awokado i pomidorem.

 

Przygotowanie:

Warzywa dokładnie umyłam, obrałam, pozbyłam się pestek, nasion i pokroiłam na drobne kawałki. Pomidor sparzyłam wrzątkiem, zdjęłam skórkę, pokroiłam i wrzuciłam do naczynia. Wszystko zblendowałam na jednolity krem, dodając przyprawy. Posypałam orzechami włoskimi.

Czas przygotowania: 15 minut! 🙂

Więcej przepisów na pyszne zupy znajdziesz w mojej aplikacji Diet & Training by Ann!

Komentarze 6 komentarzy

Dołącz do dyskusji…

Komentarz jest wymagany

Podpis jest wymagany

Właśnie spałaszowane razem z rodziną po treningu na kolację. PYCHA!!!!! <3 <3 <3

wygląda bardzo apetycznie i pewnie wyśmienicie smakuje 🙂

Zawsze pani przepis jest idealny. I z każdym razem jest dużo ale to dużo lepiej. Podnosi sobie pani cały czas poprzeczkę. Widzę w pani kobietę ideał. Która potrafi zrobić wszystko. W żadnym wypadku nie jest to podlizywanie się. Serdecznie pozdrawiam.