Pobierz aplikację
Wystarczy kilka minut dziennie
Zdrowe produkty z dbałością o jakość składników
Razem z Diet by Ann osiągniesz swój cel
Centrum sportu i dietetyki
Poznajmy się lepiej
Zdrowe przepisy na kolorowe i pyszne sałatki na każdą porę roku.
Po tekście o kiszonkach od razu dostałam pytania jak wykorzystać kiszone warzywa. Możemy użyć ich do sałatek, surówek, zup – podobnie jak to robimy z kiszonymi ogórkami, czy kapustą. Ja spróbowałam połączenia smaku kiszonych buraków z owocami granatu.
Często zapominamy o wartościach odżywczych naszych polskich ziemniaków. A szkoda, bo to nieoceniane źródło witamin i minerałów. Ziemniaki są lekkostrawne, mało kaloryczne i zasadotwórcze.
Ogłaszam: arbuz to król sierpnia! Słońce się nie poddaje, więc przyjaźnimy się z arbuzem dalej, może i we wrześniu nam pokróluje :).
Dlaczego mega? Bo przyprawy, których użyłam do tej sałatki to najlepszy zestaw antynowotworowy.
Latem łatwo przejść w tryb zdrowego odżywiania.
LATO!
Ostra zieleń brokułów i głęboka czerwień miąższu z granatów – lubię zdecydowane kolory :).
Koniec treści
Nie ma więcej stron do załadowania