Tatar z łososia na przystawkę

Wśród wigilijnych przystawek najpopularniejsze są oczywiście śledzie podawane na wiele sposobów. U mnie też będą: w pierzynce, w oleju rydzowym i korzennych przyprawach. Ale bez łososia mój stół byłby niepełny :).

Filety dokładnie umyłam i bardzo drobno pokroiłam. Ogórek i cebulę obrałam, umyłam i też posiekałam drobniutko. Wymieszałam wszystko z przyprawami.

Smacznego!

Komentarze 9 komentarzy

Dołącz do dyskusji…

Komentarz jest wymagany

Podpis jest wymagany

Chcialam zapytac o porade odnosnie posilkow i zasad dotyczacych ilosci posilkow dziennie. Wyglada, ze sa dwie teorie- 3 albo 5 razy dziennie i chcialam zapytac, ktora jest prawdziwa? I w jakich odstepach czasowych? Bede bardzo wdzieczna za pomoc,
pozdrawiam!

Pani Aniu kupiłam dzisiaj po raz pierwszy bezglutenowy makaron kukurydziany. Chciałam Pania zapytac czy jest on zdrowy i poleca go Pani spozywac bez obaw? Pozdrawiam 🙂

Pani Aniu,

Po drugiej ciąży doszło u mnie do rozejścia mięśnia prostego brzucha. Rozejście rozpoczyna się pod mostkiem a kończy nad pępkiem. Początkowo 3 do 3,5 palca przy intensywnych ćwiczeniach zmniejszyło się do 1,5 palca. Po zaprzestaniu ćwiczeń powiększyło się do 2,5 palca. Czy zna Pani ćwiczenia które mogą doprowadzić do ponownego zejścia się tego mięśnia? Jestem już ponad rok po porodzie a brzuch ciągle mam duży i nie potrafię nadać mu poprzedniego kształtu.
Pozdrawiam

Uwielbiam łososia 🙂 W takiej formie jeszcze nie próbowałem, ale chętnie przetestuje Twój przepis. Nie jestem jednak do końca przekonany jeśli chodzi o surowego łososia. Myślisz, że można by do przepisu użyć np. wędzonego ? http://dbamofigure.pl/

Wędzony łosoś jest dużo lepszy. Do tego należy wszystko doprawić oliwą, Maggi,sokiem z cytryny i posiekanymi kaparami. Udekorować świeżym koperkiem .Pycha