Faszerowane jajka z papryką

Wielkimi krokami zbliża się Wielkanoc. W te święta na naszych stołach królować będą jaja. Na moim świątecznym stole na pewno zagoszczą jajka faszerowane.

 

Sposób przygotowania:

Jajka ugotowałam na twardo. Wyjęłam żółtko i zblendowałam je z resztą składników na gładką masę. Przekładam farsz na białka jaj specjalnym przyrządem (szprycą do dekoracji deserów), dzięki czemu jajka wyglądają smakowicie.

 

Komentarze 4 komentarze

Dołącz do dyskusji…

Komentarz jest wymagany

Podpis jest wymagany

Pani to ma niesamowite pomysły. Nawet z najzwyklejszych i najprostszych składników potrafi pani wyczarować coś ekstra. To jest zdecydowanie i atut i pozytyw. Pozdrawiam.?

Ania, a może zdradzisz, czy szykujesz jakaś nowa książkę z przepisami? Bardzo by się przydała kolejna dawka zdrowych przepisów 🙂 ❤❤❤ dotychczasowe książki cały czas w użyciu!