Faszerowane jajka z papryką
Wielkimi krokami zbliża się Wielkanoc. W te święta na naszych stołach królować będą jaja. Na moim świątecznym stole na pewno zagoszczą jajka faszerowane.
Sposób przygotowania:
Jajka ugotowałam na twardo. Wyjęłam żółtko i zblendowałam je z resztą składników na gładką masę. Przekładam farsz na białka jaj specjalnym przyrządem (szprycą do dekoracji deserów), dzięki czemu jajka wyglądają smakowicie.
Komentarze 4 komentarze
Dołącz do dyskusji…
wypróbuję na pewno,pozdrawiam
Pani to ma niesamowite pomysły. Nawet z najzwyklejszych i najprostszych składników potrafi pani wyczarować coś ekstra. To jest zdecydowanie i atut i pozytyw. Pozdrawiam.?
Ania, a może zdradzisz, czy szykujesz jakaś nowa książkę z przepisami? Bardzo by się przydała kolejna dawka zdrowych przepisów 🙂 ❤❤❤ dotychczasowe książki cały czas w użyciu!
fajny przepis, lżejszy od tego z majonezem