Foods

Foods

Właściwości żurawiny

Przyszedł czas aby wywołać do tablicy żurawinę i napisać o niej kilka słów 🙂 Żurawina od dawna ceniona jest za swoje działania dobroczynnie wpływające na organizm….

7 stycznia 2017 / 11 komentarzy

BIO Spirulina

pirulina (Spirulina platensis) jest jednokomórkowym glonem o niebiesko–zielonej barwie. Swój zielony kolor zawdzięcza chlorofilowi, a niebieski – fikocyjaninie. Jest bogatym źródłem łatwo…

3 września 2016 / Brak komentarzy

BIO Goji

Goji, czyli owoce kolcowoju tybetańskiego, to małe kulki o czerwono–pomarańczowym kolorze. Obecnie uznaje się je za jedne z najbardziej odżywczych jagód. Są źródłem witaminy C, ryboflawiny,…

3 sierpnia 2016 / 1 komentarz

BIO Chlorella

Ze względu na obecność Chlorella Growth Factor (CGF) przyspiesza regenerację uszkodzonych tkanek. Jej obecność w diecie wpływa korzystnie na regulację poziomu cukru we krwi, poprawia…

OLEJ KOKOSOWY

Już dawno zaprosiłam do mojej kuchni olej kokosowy. Wiedziałam, że jest zdrowy, ale skusił mnie też egzotycznym aromatem i wyrazistym smakiem. Polubiłam go i teraz…

7 lipca 2016 / 55 komentarzy

POWER BAR Goji & Żurawina

Idealne dla tych, którzy żyją aktywnie i potrzebują szybkiego, a jednocześnie zdrowego i pysznego źródła energii. Odpowiednio dobrane składniki nie tylko zaspokoją głód i pobudzą…

6 czerwca 2016 / 4 komentarze

POWER BAR Dynia & Matcha

  Idealne dla tych, którzy żyją aktywnie i potrzebują szybkiego, a jednocześnie zdrowego i pysznego źródła energii. Odpowiednio dobrane składniki nie tylko zaspokoją głód…

5 czerwca 2016 / Brak komentarzy

BIO Chia

Nasiona chia stanowią doskonałe źródło kwasu alfa–linolenowego, który jest prekursorem pozostałych kwasów tłuszczowych omega 3. Kwasy omega–3 budują błony komórkowe, pomagają utrzymać…

3 czerwca 2016 / Brak komentarzy

Żurawina LIO Shake

Liofilizowana żurawina w proszku to swego rodzaju koncentrat, który posiada w przybliżeniu 10 razy większą zawartość witamin i minerałów niż jej świeży odpowiednik.   Żurawina…

29 maja 2016 / Brak komentarzy