Chłodnik z arbuza
Na takie upały przygotowałam letnią i lekką zupę.
Wszystko zmiksowałam razem blenderem i włożyłam do lodówki.
Na takie upały przygotowałam letnią i lekką zupę.
Wszystko zmiksowałam razem blenderem i włożyłam do lodówki.
Smacznego!
Komentarze 11 komentarzy
Dołącz do dyskusji…
CUDO <3 Jak zresztą wiele innych przepisów
Super, muszę spróbować:)
Pani Aniu,
przepraszam za głupie pytanie, ale ile to właściwie jest “kostka imbiru”? Ślinka mi już cieknie a nie wiem ile dorzucić, żeby nie schrzanić, tzn nie “zimbirzyć” 😉
1 cm 😉
My sie zajadamy chlodnikiem z melona. Ten z arbuza prezentuje sie rownie fantastycznie:)
Pani Aniu,
czy poleca Pani pieczywo z wędzoną makrelą?
Pozdrawiam,
Beata
Arbuz i wszystko co z nim związane zawsze i wszędzie!;)
idealne;) wyśmienite jak hiszpańskie gazpacho. Kocham takie klimaty. Pozdrawiam
https://elixirurody.wellu.eu/shop/products/63/1968,peptidum-serum-250ml.htm
Super! Uwielbiam takie wspaniałości 🙂
http://wenus-lifestyle.pl/2014/04/bezglutenowe-ciasteczka-owsiane/
Skąd takie super przepisy? 🙂 co kolejny to ciekawszy i smaczniejszy 😉
http://www.cudnemeble.pl
Na takie upały chłodnik w sam raz 🙂 Musi bardzo fajnie smakować i jest swojego rodzaju bombą witaminową. Ja na letnie dni lubię robić napoje na bazie wody, kostek lodu, wyciskanych owoców cytrusowych i mięty. Naprawdę gasi pragnienie i przynosi ochłodę 🙂