Lato = lody :)

Lato wciąż ciepłe, jemy więc lody :). Kolorowe, smaczne i zdrowe, bo domowe!

KOKOSOWE LODY Z RYŻU

Ryż ugotowałam i odcedziłam. Wsypałam cukier, wlałam mleko roślinne i olej kokosowy. Miksowałam blenderem dodając wiórki i jagody. Przełożyłam do pojemniczków i wstawiłam do zamrażarki.

LODY ARBUZOWE

Wszystkie składniki zmiksowałam. Napełniłam foremki do lodów i wstawiłam je do zamrażarki.

Kolorowego lata 🙂

Komentarze 9 komentarzy

Dołącz do dyskusji…

Komentarz jest wymagany

Podpis jest wymagany

Dzień dobry Pani Aniu,
Czy można w przepisie na lody kokosowe pominąć ryż?:D

Aniu mam pytanie trochę z innej beczki ile razy w tygodniu biegasz?

Aniu, uwielbiam Cię, ale proszę zamieść od czasu do czasu zdjęcie na Istagramie najbardziej naturalne ukazujące Ciebie a nie tylko reklamujace i lokujace jakiś produkt:) pozdrawiam:)

Ale przecież Ania wstawia również prywatne zdjęcia, m.in. z urodzin męża, razem z przyjaciółmi.
Poza tym to IG Ani i to ona decyduje, co się na nim pojawia.
Pozdrawiam 🙂