Owsianka z karmelizowaną gruszką i musem kokosowym
Jak się czujecie po świątecznym ucztowaniu? Mam nadzieję, że był to czas wypełniony rodzinną, miłą atmosferą, który pozwolił Wam odpocząć i nabrać zapału do noworocznych działań. Macie ochotę wrócić do swojej rutyny? Co powiecie na poranek z owsianką? Będzie słodko i pysznie – z dodatkiem karmelizowanej gruszki, banana, musu kokosowego i cynamonu. Pycha! 🙂
Sposób przygotowania:
Płatki owsiane ugotowałam na napoju kokosowym. Dodałam mus kokosowy, pokrojonego w plastry banana i cynamon. Całość delikatnie wymieszałam.
Gruszkę pokroiłam w plastry, skarmelizowałam na rozgrzanym maśle z dodatkiem cukru kokosowego z obu stron. Dodałam gruszkę do owsianki.
Komentarze Brak komentarzy
Dołącz do dyskusji…