Co prawda ze względów pogodowych sezon grillowy na zewnątrz jest już zakończony, ale jeśli przyjdzie nam ochota na szaszłyka to od czego są piekarniki? :) Dziś zaserwuję troszkę inny przepis do którego wykorzystam Lio Shake szpinakowy, który nada szaszłykom niepowtarzalnej zielonej barwy.
Komentarze 5 komentarzy
Dołącz do dyskusji…
Zrobiłam dzisiaj wersje jesienna z jabłkami. Ciasto jest przepyszne. Dzięki za przepis! 🙂
Z cukrem kokosowym jest mega:) przepyszne!
Aniu próbowałaś z inną mąka ? Nie ukrywam że mąka migdalowa jest po prostu bardzo droga, A bardzo chętnie bym to ciasto upiekła. Pozdrawiam
Polecam zmiksować na miałko migdały (bez skórki) 🙂 to to samo co maja migdałowa 🙂
Niesamowite ciasto. Tylko ten ksylitol nie pasuje.