Dieta niskowęglowodanowa zyskała znacznie na popularności w ostatnich latach. Wiele osób walczących z nadmiernymi kilogramami celowo ogranicza lub wręcz wyklucza z diety węglowodany. Czy słusznie? Ja uważam, że nie! Dlaczego? Tego dowiecie się z dzisiejszego postu.
Komentarze 5 komentarzy
Dołącz do dyskusji…
Zrobiłam dzisiaj wersje jesienna z jabłkami. Ciasto jest przepyszne. Dzięki za przepis! 🙂
Z cukrem kokosowym jest mega:) przepyszne!
Aniu próbowałaś z inną mąka ? Nie ukrywam że mąka migdalowa jest po prostu bardzo droga, A bardzo chętnie bym to ciasto upiekła. Pozdrawiam
Polecam zmiksować na miałko migdały (bez skórki) 🙂 to to samo co maja migdałowa 🙂
Niesamowite ciasto. Tylko ten ksylitol nie pasuje.