Jaglanka z malinami
Jak Wam idzie proces wzmacniania odporności…? Mam nadzieję, że jesień będzie łaskawa i obdaruje Was piękną pogodą, która będzie zachęcać do regularnych spacerów. A jeśli zaskoczą Was deszczowe dni, zajrzycie do Diet & Training by Ann (TUTAJ) – czeka na Was ponad 100 różnych programów treningowych, a także taniec, czyli moja ukochana bachata 🙂 Pamiętajcie, że ruch i dieta to jedne z kluczowych elementów, które mogą być Waszą bronią w walce z patogenami. Więcej na ten temat pisałam w dłuższym wpisie na początku września TUTAJ.
Zdrowe śniadanie to energia, koncentracja i dobry nastrój! Z tą jaglanką to możliwe 🙂
Sposób przygotowania:
Przed ugotowaniem przepłukałam dokładnie kaszę pod bieżącą, zimną wodą, a potem ugotowałam na napoju kokosowym, aż do miękkości. Dodałam syrop klonowy, cynamon i całość wymieszałam. Przełożyłam jaglankę do miseczki, dodałam pokrojonego w plastry banana, świeże maliny i posiekane orzechy włoskie.
Komentarze Brak komentarzy
Dołącz do dyskusji…