Lunchbox: Sałatka z indykiem
Oczekuję wiosny ze zniecierpliwieniem. Zdecydowanie jest to czas, który bardziej motywuje mnie do działania – dłuższe dni, więcej słońca i kolorów wokół mnie. Aż chce się żyć! W związku z tym postanowiłam przygotować sałatkę, która częściowo rekompensuje mi czekanie 😉 Pyszna i zdrowa, a do tego bardzo funkcjonalna – możecie zabrać ją ze sobą w podróż czy do pracy!
Sposób przygotowania:
Mięso przyprawiłam i usmażyłam na rozgrzanym maśle. Następnie pokroiłam je w kostkę razem z pomidorem. W misce wymieszałam rukolę, pomidora, indyka i słonecznik.
Komentarze Jeden komentarz
Dołącz do dyskusji…
Niesamowite. Jak pani wpada na tak odlotowe pomysły. Przepis godny przygotowania i polecenia innym.