Orzechowa owsianka z jagodami
Wiem, że większość z Was szuka szybkich, sprawdzonych przepisów na posiłki, które można przygotować w kilka minut. To śniadanie zrobicie błyskawicznie — wystarczy, że dzień wcześniej zalejecie płatki ciepłą wodą i odstawicie do namoczenia. Rano trzeba tylko dodać pozostałe składniki i pyszne, odżywcze śniadanie, pełne antyoksydantów i zdrowych tłuszczów — gotowe. Po więcej tego typu przepisów odsyłam Was do aplikacji Diet & Training by Ann TUTAJ 😉
Sposób przygotowania:
Płatki zalałam wodą i odstawiłam na całą noc do namoczenia. Jogurt wymieszałam ze zmielonym siemieniem lnianych, posiekanymi migdałami, cynamonem, kardamonem i pastą orzechową. Przełożyłam namoczone płatki i jogurt do miseczki. Dodałam jagody.
Całość udekorowałam świeżą miętą 🙂
Komentarze Brak komentarzy
Dołącz do dyskusji…