Makaron ryżowy na mleku roślinnym z owocami
To łatwe w przygotowaniu, sycące i oryginalne drugie śniadanie. Spróbuj tego przepisu, a zdrowe gotowanie wejdzie Ci w krew i stanie się taką samą przyjemnością, jak jedzenie 🙂
Sposób przygotowania:
Makaron ryżowy opłukałam, a następnie włożyłam do garnka z mlekiem ryżowym. W trakcie gotowania dodawałam przyprawy i cukier kokosowy. Przełożyłam do miseczki, dodałam owoce, posypałam nasionami słonecznika i żurawinowym Lio Shake’m.
Komentarze 4 komentarze
Dołącz do dyskusji…
Czy można zamienić mleko ryżowe na zwykłe?
Trzeba to gotować aż makaron wchłonie całe mleko??
Mnie to danie jakoś nie potrafi przekonać. Choć zdecydowanie wiem, że jest niezwykle zdrowe. I bardzo dobrze wpływające na organizm. Pozdrawiam.
Na pewno spróbuję 🙂