Buraczkowe placuszki z bananem

Potrzebujecie przepisu na szybką przekąskę? Dobrze trafiliście! Zaledwie kilka składników wystarczy, aby dostarczyć swojemu organizmowi sporej dawki witamin i składników mineralnych, nacieszyć oczy i zaspokoić głód. Nic więcej do szczęścia nie potrzeba 🙂

 

Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki zblendowałam. Na patelni rozgrzałam masło ghee, nakładałam łyżką ciasto i smażyłam placuszki z obu stron.

 

Komentarze 3 komentarze

Dołącz do dyskusji…

Komentarz jest wymagany

Podpis jest wymagany

Bardzo lubimy (zwłaszcza moje dzieci:-)) różne placuszki z Pani przepisów.Hitem są placuszki dyniowe i bananowe,więc i te zapewne bardzo polubimy!
Zastanawiam się tylko nad patelnią idealną do takich placuszków czy naleśników, rozglądam się za nową.
Co Pani poleca?
Z góry dziękuję za odpowiedź:)

To nieprawda, że pani Anna Lewandowska ma jeden talent. Jest ich mnóstwo.