Zupa z awokado i pomidorów
O właściwościach awokado pisałam już wielokrotnie np. TUTAJ. Uwielbiam komponować posiłki z jego udziałem i dzielić z Wami kolejnymi przepisami. Dzisiaj zapraszam na pyszną i pożywną zupę z awokado i pomidorem.
Przygotowanie:
Warzywa dokładnie umyłam, obrałam, pozbyłam się pestek, nasion i pokroiłam na drobne kawałki. Pomidor sparzyłam wrzątkiem, zdjęłam skórkę, pokroiłam i wrzuciłam do naczynia. Wszystko zblendowałam na jednolity krem, dodając przyprawy. Posypałam orzechami włoskimi.
Czas przygotowania: 15 minut! 🙂
Więcej przepisów na pyszne zupy znajdziesz w mojej aplikacji Diet & Training by Ann!
Komentarze 6 komentarzy
Dołącz do dyskusji…
Właśnie spałaszowane razem z rodziną po treningu na kolację. PYCHA!!!!! <3 <3 <3
wygląda bardzo apetycznie i pewnie wyśmienicie smakuje 🙂
Zupa czy chłodnik? Nie gotujemy tylko miksujemy i gotowe?
Aniu, czy ta zupa ma być na zimno?
Tak 🙂
Zawsze pani przepis jest idealny. I z każdym razem jest dużo ale to dużo lepiej. Podnosi sobie pani cały czas poprzeczkę. Widzę w pani kobietę ideał. Która potrafi zrobić wszystko. W żadnym wypadku nie jest to podlizywanie się. Serdecznie pozdrawiam.